A murit la 63 de ani! Este doliu în lumea artistică

07 10. 2024, 10:11

Madonna trece prin momente dificile după ce fratele său mai mic, Christopher Ciccone, s-a stins din viață. La scurt timp după trecerea în neființă a acestuia, artista a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit la 63 de ani. Decesul său vine la mai puțin de două săptămâni după ce mama vitregă a superstarului pop a murit de cancer.

A murit la 63 de ani! Este doliu în lumea artistică

Fratele mai mic al Madonnei, Christopher Ciccone, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Bărbatul a decedat după o luptă cu cancerul vineri, 4 octombrie, în Michigan.

„Fratele meu Christopher nu mai este”, și-a început Madonna mesajul pe Instagram, mesaj scris în descrierea unor poze în care apare alături de fratele său care a decedat.

„El a fost cel mai apropiat om de mine pentru atât de mult timp. Este greu de explicat legătura noastră. Dar a crescut din înțelegerea faptului că eram diferiți și că societatea urma să ne facă zile fripte pentru că nu urmam status quo-ul. Ne-am luat de mână și am dansat prin nebunia copilăriei noastre. De fapt, dansul a fost un fel de superglue care ne-a ținut împreună. Descoperirea dansului în micul nostru oraș din Midwest m-a salvat, iar apoi a venit fratele meu și l-a salvat și pe el.”, a scris artista.

foto: social media